Huidig Project:
GospelFuse on Tour
Huidig projectGopelFuse | ADRA actie informatie

Geef leerlingen in Nigeria klaslokalen!

De Adventist Star International Primary and Nursery school is dringend aan extra lokalen toe. De school bestaat al sinds 2004. Deze kleuter- en basisschool in Akure ligt in de staat Ondo in het zuidwesten van Nigeria. Het aantal leerlingen is door de jaren heen flink toegenomen.

De school is begonnen met 25 leerlingen en drie klaslokalen in 2004. De internationale kleuter- en basisschool telt nu 145 leerlingen. Hierdoor zitten de klassen overvol en staan kinderen op wachtlijsten. Door de jaren heen had de school geen mogelijkheid om het aantal leslokalen uit te breiden. De kinderen zitten soms met drieŽn aan een tafeltje en uitbreiding is dringend nodig, zodat het aantal leslokalen in evenwicht is met het aantal leerlingen.

Goed onderwijs geeft kinderen toegang tot een beter leven. Daarom is investeren in faciliteiten die onderwijs mogelijk maken zo belangrijk. Helpt u ons mee zodat deze kinderen weer op een betere manier les kunnen krijgen? Dankzij uw gift kunnen kinderen weer normaal naar school. Dank u wel!
Copyright © | webdesign by duovision