Huidig Project:
GospelFuse on Tour
Huidig projectGospelFuse achtergrondinformatie

Over GospelFuse

GospelFuse, is een organisatie die voornamelijk gospelconcerten organiseert en faciliteert. GospelFuse is in 2008 opgericht door een groep enthousiaste artiesten.

‘Gospel’, staat voor Evangelie, een boodschap brengen of getuigen. In ons geval, vertellen over wat God voor ons betekent.

‘ Fuse’, staat voor vermengen, samenbrengen, ontsteken of een vonk. Met GospelFuse willen wij het Gospel vuur ontsteken en gospelgroepen samenbrengen.

Het GospelFuse team

GospelFuse bestaat uit een dynamisch team vol passie voor gospelmuziek, en vol kennis en ervaring in organisatie, bedrijfsvoering, zang, muziek, internet en marketing.

Naam: Jennifer van der Reijden
Leeftijd: 42 jaar
Beroep: Ondernemer
Gerelateerde passies: soliste, zangeres

Waarom GospelFuse?: "Zingen is al heel lang mijn passie en om groepen en solisten een podium te kunnen geven om hun zang en muziektalent te laten horen is al net zo lang een droom. Het GospelFuse team bestaat uit gepassioneerde werkers op het gebied van zang, muziek en Jeugdwerk. Zij zijn ervaren in het organiseren van grote evenementen. Dat prikkelt!"
Naam: Josly Lee Marmol
Leeftijd: 24 jaar
Beroep: Wijkverpleegkundige
Gerelateerde passies: muziek, organiseren van evenementen

Waarom GospelFuse?: “ Muziek is wat mij beweegt. Mijn ziel leeft ervan op, het maakt mij vrolijk en het geeft mij de extra 'umph' die ik nodig heb in het dagelijks leven. Het mooiste is als je muziek kan maken ter ere van God. GospelFuse wil de mogelijkheid aan iedereen geven om zijn talenten te laten zien en om God te aanbidden. Daar wil ik deel van zijn. Daar doe ik het voor.”
Naam: Jennifer Snijder
Leeftijd: 26 jaar
Beroep: Orthopedagoog
Gerelateerde passies: muziek, zingen

Waarom GospelFuse?: “Zingen vind ik erg leuk om te doen. Muziek is een deel van mij. GospelFuse geeft mij de gelegenheid om te doen waar ik goed in ben, zingen. Hiernaast is het een leuke uitdaging om de zang -, dans - en muziektalenten die we binnen de kerk hebben te stimuleren door ze een podium te geven."
Naam: Andrea Arrieta Reyes
Leeftijd: 20 jaar
Beroep: Student (Opleiding Pedagogiek)
Gerelateerde passies: muziek, organiseren van activiteiten

Waarom GospelFuse?: “'Naast het werken met kinderen, is muziek één van mijn grote passies. Muziek is voor mij een uitlaatklep. Ooit schreef ik: 'Music and singing have a way of calming the heart and healing the soul'. Daarom vond ik het erg leuk dat ik gevraagd werd om het GospelFuse team te versterken. Het geeft mij de kans om iets neer te zetten waar mensen van kunnen genieten en plezier aan kunnen beleven. (Gospel) Muziek!”
Copyright © | office login | cms login | webdesign by cgrep