Huidig Project:
GospelFuse on Tour
Huidig projectGopelFuse | Sponsoring informatie

Sponsoring - GospelFuse

GospelFuse heeft sponsoren nodig om kwalitatief hoge gospelevenementen en concerten te blijven organiseren. Tevens willen wij getalenteerde artiesten en formaties goede exposure en degelijke podia blijven bieden. GospelFuse is onderdeel van het Jeugdverbond van de Zevende dags adventisten gemeente. Door het Jeugdverbond wordt GospelFuse gesponsord. Het uitgangspunt is echter dat GospelFuse zijn eigen evenementen financiert. Daar kunt u ons bij helpen.


Ondersteun ons huidig project ! » "The Old GospelTrain"
GospelFuse waardeert alle sponsoringen en financiële bijdragen ter wille van het huidige project ten zeerste.

Uw bijdrage maakt het mogelijk om het concert van dit jaar: ‘The Old Gospel Train’, zo professioneel als mogelijk uit te voeren.

Sponsors | business en privileges
  • Sponseren kan u uitstekende mogelijkheden bieden om uw merk, (bedrijfs)naam, product of dienst onder de aandacht te brengen tijdens GospelFuse concerten of toekomstige GospelFuse evenementen. Hierover binnenkort meer op deze website, of neem contact op met ons.

Vrienden van GospelFuse
    Wilt u vrienden worden van GospelFuse? Dat kan!!! Het houdt in dat u een jaarlijkse bijdrage van minimaal €50,-- schenkt aan GospelFuse. U ontvangt daarvoor:
  1. 1. een vrije toegangskaart voor het GF evenement in het jaar van uw schenking
  2. 2. een gratis hapje en drankje op het GF evenement in het jaar van uw schenking
  3. 3. standaard 2x per jaar de GF nieuwsbrief
  4. 4. U ontvangt van ons de status GospelFuse V.I.P
  5. Interesse? Geeft het door via info@gospelfuse.nl

Sponsorships, donaties en giften
Neem contact op met ons voor extra informatie over sponsorpakketten en mogelijkheden. Desgewenst ook voor inzage in de begroting en planning van ons huidig project. U kunt hierover contact opnemen met Jennifer van der Reijden: info@gospelfuse.nl

Overige sponsorbedragen of donaties kunt u altijd storten op het GospelFuse rekening nummer (IBAN) NL16INGB0005757361, te Grave o.v.v. sponsorbedrag met uw (bedrijfs) naam en eventueel adres gegevens. Wij kunnen dan desgewenst contact met u opnemen.

Uw bijdrage of donaties kunt u vervolgens storten op:

rekeningnummer (IBAN): NL16INGB0005757361
ten name van: GospelFuse
te: Grave
onder vermelding van: uw (bedrijfs)naam


Bij voorbaat dank,
Het GospelFuse Team
Copyright © | webdesign by duovision